NEX DEFENSE – 23″ POLIS TELESKOPBATONG MED INFÄLLNINGSKNAPP – VAKTPAKET

NEX teleskopbatong är en helt ny design av Push-batons (tryckknapps stängande) polisbatonger i extremt hög kvalité med supergrepp i handtaget! NEX batongen är godkänd som tjänstebatong i Sverige för OV och väktare.

Nex batonger har den senaste utvecklingen inom dessa teleskopbatonger med den bästa tekniken. Enkelheten med denna teleskopbatong innebär att det finns färre delar, vilket resulterar i större tillförlitlighet. NEX batonger är för dig som söker det bästa på marknaden idag!

NEX batongen är konstruerade av stållegeringar och höghållfast aluminium för maximal prestanda och hållbarhet. NEX batonger fälls enkelt ut genom en svepande rörelse och stängs sedan enkelt med ett tryck på knappen i ändstycket. Den smidiga åtgärden för att fälls in dessa batonger är oöverträffad. Det finns ingen anledning att ofta olja eller smörja denna batong för att uppnå smidig drift, batongen kan expanderas och dras tillbaka 3000 gånger innan den behöver ytterligare smörjmedel.

NEX V73 batonghölster som medföljer är utformad för NEX batongen men kan även fungera med ficklampor. Du kan låsa din batong ordentligt, vinkla den från 1 av 16 vinklar och dra din batong snabbare vid nödsituationer. Bältesfästet är justerbart och stöder bälten upp till 55 mm breda. Den är gjord av kvalitetsmaterial, vilket gör den både lätt och hållbar.

LÄS MER OCH KÖP DEN HÄR