ASP Batonger

ASP Batonger

ASP, Amerikanskt batongmärke av mycket hög kvalité. ASP  batonger används av bland annat amerikansk och svensk polis samt ordningsvakter och väktare. Asp teleskopbatong för ordningsvakter har varit den dominerande batongen för ordningsvakter i Sverige.

ASP tillverkar flera olika modeller av sina expander batonger. 16″, 21″ och 26″ teleskopbatonger i svart härdat stål är godkända tjänstebatonger i Sverige. Inga andra färger är tillåtna (exempel silver).

ASP batong kan köpas i webbutiken av bevakningsföretag, ordningsvakter och väktare eller i vår yrkesbutik på Bulltofta i Malmö. Medtag godkänt ID kort/OV förordnande vid köp av ASP batong i butiken.

ASP´s senaste modell heter ASP Talon Disc Loc Batong och säljs av oss i 21″ och 24″ modellerna. Denna nya batong är otroligt stark och lätt att bära. Förlängd ändtopp och tryckknapps infällning. Utfällningen är enkel, stabil och säker. ASP har också lanserat en ny batong serie som heter Sentry, en ny ASP batong med gummi handtag och lågt pris till konsument.

ASP grundades 1976 av Kevin Parsons. Med en doktorsexamen i Police Management från Michigan State University, tillbringade Parsons årtionde med undervisning och taktikskt försvar på regionala polishögskolan.

ASP tillverkar och säljer batonger, handfängsel, ficklampor samt tårgas och pepparspray. Taktisk utrustning som används över hela världen.

Startsidan

NÅGRA AV ASP BATONGMODELLER

ASP Batonger
ASP Sentry härdad teleskopbatong

 

ASP Talon
ASP Talon teleskopbatonger

KÖPLÄNKNYHETER!ALLA VÅRA BATONGER